Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Här är jag!

Av Ingela - 12 juli 2010 16:14

Det kändes väl inte som världens bästa timing att bli stylad på årets varmaste dag. Hela kroppen svullnade upp av det kvava och fuktiga och det kändes som att sminket skulle hinna rinna bort innan jag kom i närheten av en kamera. Lite segt var det. Mycket väntan i värmen. Stylisten var jag inte alltför imponerad av först men tillsammans med den duktiga fotografen blev faktiskt resultatet över förväntan. Som jag skrev härom dagen, brukar jag avsky att se mig själv på bild men idag gick jag därifrån med en skiva med 16 bilder. Ett par av dom  är jag faktiskt riktigt nöjd med.


               


Visst är det fortfarande minst tio kilo för mycket. Och visst återstår det många timmars träning innan det börjar bli lite form på hängfläsk här och där... Men jämfört med den grådaskiga korsningen mellan flodhäst och glödlampa som satt och flämtade på altanen för två år sen, mitt i cytohelvetet, tycker jag ändå att jag kan unna mig att vara lite nöjd.


Några bilder på mig från den där vidriga perioden finns inte. Helt medvetet. Jag kunde inte hitta ett enda skäl till varför jag skulle vilja ha någon bild då och jag ångrar mig inte nu heller. Den spegelbilden sitter ändå för alltid etsad på näthinnan och tro mig, det är ingen bild man blir glad av.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Okki

12 juli 2010 16:49

Riktigt bra bilder!
Sommar-varma-kramar Okki

 
Ingen bild

Katrine

12 juli 2010 22:04

Bara WOW.
Kram

 
Ingen bild

Åsa

13 juli 2010 08:46

Du ska vara stolt över bilderna, du är jättevacker! Kul att få se ett ansikte, har följt din blogg länge och alltid undrat över hur du ser ut! Allt gott!

 
Lisbet Lindell

Lisbet Lindell

13 juli 2010 09:48

Du är jättefin!

/Lisbet

http://bc-cancer.blogspot.com

 
Ludmilla

Ludmilla

13 juli 2010 23:15

Vad snygg du är!
Jag har tagit kort på mig under behandlingen och efter. Jag vill faktiskt kunna se tillbaka på den tiden även om det var jättejobbigt. Jag lärde mig en hel del på det och jag är rädd att glömma bort det och börja ta saker för givet igen!

Ludmilla

http://ludmilla.se

 
Lisa

Lisa

16 juli 2010 13:59

Så fina bilder det var på dig!!

http://lisasfotoblogg.bloggworld.se

 
Ingen bild

AnnikaCM

21 juli 2010 20:27

Vad fin du är! Vilken toppenidé att bli stylad och få några fina kort att sätta i albumet.

Kram Annika

 
Myran

Myran

11 augusti 2010 21:55

Så fina bilder.Du är verkligen tjusig.

http://www.myrans-hemsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se