Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

Dimsyn?

Av Ingela - 28 juli 2010 18:15

Jag vet unte riktigt vad dimsyn är. Kanske är det samma sak som att se lite suddigt? I så fall är det nog dimsyn jag har. I alla fall under 3-5 timmar på morgnarna, sen nån vecka tillbaka. Och då kan det med rätt stor sannolikhet tillskrivas det fulgula pillret som har dimsyn med på listan, som mindre vanlig biverkan.


Lite besvärligt är det. Framför allt om jag sover hemma och ska in till jobbet. Jag kan ju inte gärna köra bil om jag ser suddigt. Men även om jag sover i stan, är det rätt begränsande att inte kunna läsa ordentligt förrän frampå förmiddagen. Den enkla logiska lösningen är väl att krypa till korset och göra som fugulpillertillverkarna föreslår, dvs att ta pillret på kvällen. Det är bara det att jag har så himla svårt för att komma ihåg saker som ska göras på kvällarna... Jag får väl lägga in en påminnelse i mobilen och åtminstone prova ett tag.


Det kunde onekligen varit värre. I cancerlandet får vi verkligen påminnelser om det. Alldeles för ofta. Idag var det ännu en av mina finaste ET-systrar som fick besked om att hon har bc-celler i skelettet, dvs metastaser; Linda: http://lindaskriver.blogspot.com/ Titta gärna in och lämna en styrkekram. Det är hon så väl värd!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se