Alla inlägg under juli 2010

Av Ingela - 3 juli 2010 12:05

Nu har jag haft några riktigt lata semesterdagar. Vännerna kom med ett mellanstort släp som fylldes med diverse skräp och som sen levererades till tippen. Efter ytterligare putsning av trädgården valde dom att åka in för att göra en helkväll på stan. Stora stan alltså. Det var dom verkligen väl värda! Precis lagom efter att dom åkt, låg "Solsidan" och "Mad men" säsong tre och väntade i brevlådan. Att torsdagen var lite mulen gjorde med andra ord ingenting.


Idag är det desto soligare. Och varmare. Det lär bli årets varmaste dag. Och med min osedvanliga förmåga till timing, är jag naturligtvis inne i stan. Stora stan alltså. Fast ärligt talat är det riktigt svalt och skönt i lägenheten, så det går ingen större nöd på oss. Och anledningen till att jag är här är bara kul. Gamla matlaget har nämligen grillkväll. Visserligen är det semestertider även i matlagskretsen. Vi blir inte fler än sex vuxna och några ströbarn (vet inte riktigt hur många) men redan pågår planering för fullt för ytterligare träff i augusti. Det är så himla kul att ha hittat tillbaka till det här gänget igen!


Just nu är det trögt igen med vikten. Det är alldeles för lätt att ge efter för söt- och saltsug när man är ledig. Jag har ökat på träningsdosen lite, så förhoppningsvis går jag inte upp i alla fall. Fast just idag har jag träningsfri dag. Och frikort inför kvällen!


Hoppas ni alla också får en härlig sommarkväll. Nu när det snart börjar bli lite mörkare på kvällarna igen, kan ni kika upp på himlen en liten stund. Där hittar ni er alldeles egen stjärna på himlen! Alla ni 507 som kikade in under juni. Och ser ni en alldeles väldigt klart lysande stjärna, så tillhör den Ulrica som begravdes igår efter ett alldeles för kort liv. Mina varmaste tankar till David, barnen, övrig familj och vänner.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se