Direktlänk till inlägg 4 augusti 2010

Trött, trött, trött!

Av Ingela - 4 augusti 2010 18:58

Jag undrar hur trött man kan bli innan kroppen fattar att den måste sova? I ett par månaders tid har jag sovit cirka 3-4 timmar per natt. Sedan har jag legat klarvaken i ett antal timmar och på sin höjd slumrat till några minuter då och då. Jag har inga problem med att somna på kvällarna. Det går på några minuter bara, vilket är rätt ovanligt när det gäller mig. Men jag vaknar som sagt efter 3-4 timmar...


Så länge jag hade semester gick det väl an. Jag skyllde på värmen och tänkte att det väl skulle gå över när det blev svalare. Men det gjorde det inte. Nu har jag börjat jobba för fullt igen och det börjar kännas rätt rejält både fysiskt och psykiskt nu att jag behöver min dyrbara nattsömn. Inte ens igår när jag vaknade med rejält halsont eller idag när jag vaknade med feber, gick det att somna om ordentligt. Det spelar heller ingen roll om jag övernattar i stan eller sover hemma. Men skam den som ger sig. Jag får väl öka på mina promenaddoser under en period och se vad det kan få för effekt. Frisk luft ska ju göra underverk, sägs det.


Ny månad och dags att tacka alla er 681 underverk med varsin stjärna i himlen! Alla ni som tog er tid att kika in på min blogg, trots att jag är så dålig på att skriva nuförtiden. Tack!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se