Direktlänk till inlägg 14 augusti 2010

Lite tomt är det...

Av Ingela - 14 augusti 2010 13:41

Vi har just upptäckt att vi lämnat ifrån oss vår väckarklocka, Yoker och jag. Inte för att det gör något att sova lite längre men jag trodde faktiskt att båda var lika goda kålsupare... Att gå på promenader med bara en hund är rena semestern och just det tror jag vi båda njuter av. Men det är tomt utan vår lilla Busa.


Idag hade jag stora planer på att tämja min djungel som definitivt har återtagit täten under den senaste veckan men jag orkar inte. Det är för varmt! 28,5 grader i skuggan. I stället har vi i vanlig ordning parkerat oss framför AC:n och ikväll tror jag att vi ska gå ner till sjön och ta ett litet kvällsdopp.


Om en timme gifter sig min ET-syster Linda i SkyView på Globen. Jag önskar er två, och hela familjen förstås, den bästa av dagar och framför allt att du slipper smärtorna åtminstone idag!


Linda har en insamling på Cancerfonden och där har jag lämnat min "bröllopspresent". Gör gärna detsamma!

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2219

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se