Direktlänk till inlägg 20 augusti 2010

Älskade knähund

Av Ingela - 20 augusti 2010 20:02

Nu ligger han här vid mina fötter, min lillskrutt Yoker. Igen. Inget av hemmen vi provade funkade. Till slut började han kaxa upp sig även mot människor, antagligen av ren stress av att fösas fram och tillbaka till ställen som han inte ville vara på. Jag förstod nog redan i morse av det SMS jag fick då att det skulle sluta så här men jag ville ju så gärna att det skulle fungera. Framför allt för att dom små knähundarna skulle få bo med varandra. Men jag borde förstått att det ska extremt mycket tur till för att det ska gå att placera om en så gammal hund med lyckat resultat. Eller ens med tillfredställande resultat. Om jag bara hade slagit till bromsen redan i morse...


Men nu sitter jag här. Med precis hur dåligt samvete som helst. Och fortfarande ett olöst problem. Ett mycket större problem än det var för mindre än en vecka sen. Helgen som skulle ägnats åt flyttbestyr får nu helt och hållet bli min och Yokers. En helg att återvinna förtroende och att ta mig en allvarlig funderare på hur vi ska lösa detta. Just nu är det tungt.


Nu ska jag göra reklam för något jag aldrig trodde jag skulle göra reklam för; Femina. Det är inte en tidning jag normalt skulle köpa. Eller ens bläddra i i diverse väntrum men I senaste numret finns en artikel som Annas Henrik http://annajansson73.blogspot.com/ har skrivit om livet som anhörig. Jag har inte läst den slutredigerade versionen än men fick ynnesten att läsa den versionen som Henrik sände in. Och den var fantastiskt värd att läsa! Så, köp gärna just detta nummer av Femina. Visst vore det bra att visa att lösnummerförsäljningen ökar med riktigt viktiga artiklar och reportage.


Både Anna och Henrik har ett antal stjärnor i himlen redan men här kommer två extra glödande! Till Anna för att du fortfarande är så levande i minnet. Och till Henrik för att du såg så "okej" (hittar inget bra uttryck) ut på din löprunda. Och för att du skriver så öppet och fint och verkligen bjuder på dig själv.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se