Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

Den här gången kommer det att fungera

Av Ingela - 31 augusti 2010 20:39

... fast med min förmåga att utmana ödet är det väl bäst att lägga till några hållna tummar och tår... Yoker flyttade hemifrån i söndags. Igen. Och den här gången verkar alla pusselbitar ha hamnat rätt. Han har hittat sin plats i en ny flock och en gigantisk sten har lossnat från mitt hjärta. Busan trivs så bra med sin nya ägare att jag skrev över ägarskapet. Så nu tror jag faktiskt att jag är hundlös "på riktigt".


Tiden den senaste veckan har annars varit full av flyttbestyr. Snart ser den nya lägenheten faktiskt riktigt bebodd ut. Och fin är den!


Idag blev jag intervjuad. Cancerfondens tidning "Leva livet", på temat "att göra karriär när man har cancer". Det är verkligen nyttigt med den här sortens intervjuer. Man tvingas tänka efter riktigt ordentligt. Och känna efter ordentligt . Hur det faktiskt kändes och hur det känns nu.


Helt oväntat meddelade Birgitta (som skriver reportaget) att en fotograf var på väg. Det var bara att gilla läget och låta mig fotas. Lite svårt var det att avgöra om fotografen var nöjd eller bara snäll... det kändes rätt bra i alla fall och det ska bli väldigt spännande att se slutresultatet!


Om jag inte hade så ont just nu, skulle faktiskt det mesta vara som bäst. Men jag har både muskel- och ledvärk. Jag hoppas att det mest är träningsvärk och lite överansträngning efter allt flyttande! Då kommer det i alla fall att ge med sig. Men just nu värker det både här och där, och det riktigt ordentligt. Nu har jag inte tränat på tio dagar eftersom det varit så rörigt med hundar, flytt, jobb och allt. Kanske har musklerna försvagats så pass att jag faktiskt får räkna med att ha värk? Hoppas kan jag ju alltid, för i så fall är det ju bara att börja träna igen! 
ANNONS
 
Ingen bild

Okki

31 augusti 2010 22:01

Håller tummarna för att det ska funka bra med de nya ägarna, men även att du ska slippa ha ont mer.
Många kramar Okki

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se