Direktlänk till inlägg 6 september 2010

Inget provsvar idag inte

Av Ingela - 6 september 2010 20:23

Det blev som jag misstänkte. Inte hörde läkaren av sig idag. Det är inte särskilt kul att hoppa till med hjärtat i halsgropen varje gång telefonen ringer. Varken för mig, dom runt omkring mig eller för den som ringer i något helt annat ärende och möts av ett "jaså, är det du" Och det värsta är ju att fantasin skenar iväg, fast det rent logiskt måste räknas till en lågriskprovtagning. Annars skulle jag väl fått en läkartid från början? Just nu ångrar jag nästan att jag ringde. Det hade varit bättre att vänta en vecka till och få hem ett brev i brevlådan. Eller kanske inte ändå... Hoppas hon hör av sig imorgon i alla fall.



 
ANNONS
 
Linda

Linda

6 september 2010 22:39

Fy för att gå och vänta och vänta och ingen hör av sig! Vet hur det är, man flyger verkligen i taket varenda gång telefonen ringer. Trist att inte sköterskan kunde lämna ut svaret, men det finns nog ganska mycket regler för vad de får och inte får säga.

Håller tummarna så hårt jag kan för att du får ett BRA svar!!! Tänker på dig!

Massor av kramar från mig till dig.

http://lindaskriver.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se