Direktlänk till inlägg 7 september 2010

Fyra timmar

Av Ingela - 7 september 2010 22:00

Betydligt mer än Magnus Ugglas fyra sekunder i alla fall. Så länge fick jag riktigt njuta av dagens provsvar. Bara vara sådär riktigt frisk och kry som jag kunde få vara innan jag fick biljetten till Cancerlandet. Sen kollade jag dagens post och där låg kallelsen till nästa mammografi. Ännu en liten påminnelse om att herr C lurar där bakom hörnet och att jag fortfarande befinner mig i gruppen högriskare. Även om risken minskar för varje dag.


Och visst kunde jag ha sluppit den här mammon om jag hade velat. Lite bortglömd var den ju och hade jag inte tjatat, så... Men att strutsa bort livsnödvändiga undersökningar är inte riktigt min tekopp (längre... har väl inte riktigt förlåtit mig själv för att jag struntade i screeningmammografin för några år sen...). När som helst kan ju dessutom kallelse till rekonstruktionsoperationen dimpa ner och då gäller det att vara så förberedd som möjligt. Så visst finns medvetenheten om herr C:s ständiga och hotande närvaro där. Men fyra härliga, friska, underbara, kaxiga timmar fick jag ändå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se