Direktlänk till inlägg 8 september 2010

Officiell tvååring!

Av Ingela - 8 september 2010 18:01

Idag är det exakt två år sen Hemske Harald fick göra högra bröstet sällskap till patologen. Jag har med andra ord levt sjukdomsfri i två år. Det känns lite häftigt. Största risken att få återfall är nämligen rent statistisk just under dom första två åren. Det innebär på intet sätt att faran är över. Verkligen inte men rent statistiskt har i alla fall oddsen förbättrats lite. Och det är värt en hel del när man faktiskt har en dödlig sjukdom-


Jag hade gärna firat min officiella tvåårsdag någon annanstans än på Bryssels flygplats men å andra sidan kan man ju se det lite symboliskt också. Att livet bara blir mer och mer som förut. Fast ändå inte. Helt som förut blir det aldrig. Det behöver inte betyda att det är sämre. Men annorlunda på mer än ett sätt. Får nog skriva lite mer om det en annan gång. Men nu ska här shoppas

 
ANNONS
 
Anna

Anna

8 september 2010 21:23

Hurra!!!!!
Stort grattis till 2-åringen!
Kramar Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lars Sigfridson

9 september 2010 09:19

Det är bara att gratulera och lyckönska inför framtiden. Också skönt att Yoker har det bra, som Du förstår så har han en särskild plats i mitt hjärta.

Kan också tala om att mötet igår på Nickes var både bra och trevligt.

Kram från
Lars

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se