Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Några mellandagar

Av Ingela - 13 september 2010 21:34

Mitt ibland provsvar, valrörelse, flytt och mammografiväntan har det infunnit sig en ganska lugn och rofylld period. På cancerfronten, alltså. Annars är tillvaron rätt hysterisk. Ju närmre valdagen vi kommer, desto större blir behovet av att faktiskt sprida budskapet. Att demokrati inte bara är en rättighet utan faktiskt en skyldighet också. Och skyldigheten innebär att masa sig upp ur soffan och rösta. Självklart har jag en uppfattning om vad man borde rösta på. Samma som jag själv röstade på i lördags, förstås. Men viktigare än något annat är just att alla går och röstar. Hellre på "fel" parti än inte alls!


I lägenheten pågår en stillsam invasion av IKEA-möbler. Varje gång jag har sagt att det räcker nu, vaknar jag morgonen efter med en färdig inköpslista. Eller ungefär så. Hur mycket tid jag än ägnar åt att montera möbler, så står det nya kartonger och väntar. Och skulle det mot all förmodan inte göra det, har jag hunnit med en tur till närmsta IKEA innan jag ens har tänkt tanken...


Men med alla fördelar den nya lägenheten har, tänker jag verkligen inte klaga. Jag har ju under en längre tid haft en stenmur som enda utsikt från den förra övernattningslägenheten. Nu har jag helt plötsligt


  


rena rama Karlsson-på-taket-utsikten. Från köket. Och


  


ända bortom Globen, vid fint väder, från sov- och vardagsrummet. Och mellan fönstren finns en väldigt charmig lägenhet. Full med IKEA-möbler, som sagt :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lise-Lotte

14 september 2010 14:38

Oj vilken fin utsikt!!! Och en massa grönt! Ser fram emot att se insidan också ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se