Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Inte den roligaste dagen...

Av Ingela - 20 september 2010 17:00

I morse var hela världen grå. På mer än ett sätt. Vädret matchade i alla fall sinnesstämningen. Och valresultatet. Det är väl alldeles för tidigt att dra några slutsatser om vad som gick fel men nog känns Sverige som ett kallare land idag. Och det har inget med vädret att göra. Jag hoppades in i det sista att slippa uppleva den dagen när ett främlingsfientligt parti tog sig in i riksdagen men nu har det hänt. Just nu känns det som att det bara finns förlorare i det här valet.


Annars är det mesta som vanligt. Fast jag har haft mer ont än vanligt. Det har förmodligen med vädret att göra. Eller kanske mer rätt uttryckt, med väderomslagen att göra. Å andra sidan har jag faktiskt sovit ganska bra. Och det är värt guld!


På fredag är det dags för mammografi igen. Känner jag mig själv rätt, gör jag nog ett försök att förhandla till mig ett ultraljud också. Det känns extra viktigt just nu att få grönt ljus även på den opererade sidan eftersom det ju faktiskt kan dimpa ner en kallelse till ny operation när som helst.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

21 september 2010 18:20

Jag håller med dej, Ingela!
Och jag håller tummarna för en kallelse till operation snarast! Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se