Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Så är det väntans tider igen...

Av Ingela - 24 september 2010 17:50

Idag var det dags för mammon. Jag gjorde ett halvhjärtat försök att tjata till mig ett ultraljud mitt i personalbristen men blev faktiskt sakligt övertygad om att det ändå inte skulle vara till någon större nytta. Jag kommer att märka ett eventuellt återfall långt innan det går att hitta via ultraljud. Helt logiskt. Mitt enda problem just nu är ju att det sticker ut knölar både här och där i takt med att kilona faktiskt försvinner eller omfördelas. Och jag har svårt att avfärda knölarna bara så där hipp som happ som ben...


Hur som helst fick jag det höga nöjet av att klämma in det kvarvarande bröstet i apparaten. På Radiumhemmet har dom verkligen nyaste och modernaste tekniken. Och nog gör det mindre ont än dom gamla mammomonstren. Men någon angenäm upplevelse är det inte. Och det tråkigaste är ju att man får vänta på resultaten. Normalt hade jag haft en återbesökstid och ett datum att förhålla mig till men den här gången har jag ingen aning om när jag får svaret. Så det är väl bara att kliva in i det där förhatliga hörnet vi kallar väntlandet igen. Jag får påminna mig om att det ändå finns ett väldigt positivt inslag i det hela och det är att jag faktiskt har fått gå från tremånaderskoll till halvår. Fast det hjälper inte så bra när man ständigt hittar nya benknotor att förväxla med knölar... Nog borde dom väl kunna tolka bilderna på en gång? Dom finns ju där i datorn!


Nu ska jag oavsett allt annat ha en ledig helg. Den första på väldigt länge. Lite städning och pyssel. Några svängar till tippen. Några pass på crosstrainern. En och annan långpromenad med efterföljande choklad och bok framför brasan. Låter som en rätt härlig helg, eller hur?!

 
ANNONS
 
Lisbet Lindell

Lisbet Lindell

24 september 2010 18:19

Ja det låter som en underbar helg. Vi håller tummarna för snabbt och rätt svar:)

Kram Lisbet

http://www.bc-cancer.blogspot.com

 
Ingen bild

Lise-Lotte

24 september 2010 18:21

Du får snart njuta av dina nykomna benknotor igen! Du kanske kan spela marimba på dem?
Ha en skön helg!
Kramar
L-L

 
Lisa

Lisa

25 september 2010 12:42

Å såna knotor som du fått (dvs alldeles ofarliga) skulle jag med vilja ha. Men gör jag nåt åt det då? Nope. Jo snart ska här också trampas på crosstrainern. Bara den värsta värken är över.

Håller tummarna för snabbt och positivt svar!!
Ha en supermysig helg! Låter ju onekligen som att du får det ;)
Kram Lisa

http://www.blogtown.se/blog.php?id=Lisa-funderar

 
Ingen bild

Lars Sigfridson

27 september 2010 16:04

Liksom övriga kemmenterare hoppas jag på ett snabbt och positivt svar för Dig. Sedan kan jag inte förneka att jag är en ANING avundsjuk på Din planerade helg (som jag för övrigt hoppas blev minst lika bra som Du tänkt Dig). Skulle också vilja ha en brasa att sitta vid, läsa en god bok och bara koppla av. Men vem vet, jag kanske hyr ett litet hus där Du hyrde Ditt insteg i "vildmarkslivet". Om allt går vägen. Var rädd om Dig på alal sätt...

Kram
Lars

 
Florence

Florence

29 september 2010 10:59

Hej! Tack för din uppmuntrande kommentar på min blogg.Det är mycket intressant att ha läst din blogg. Jag kommer att följa den.Idag "bettar" cellgifterna duktigt så det blir ramlös och ingefärste på menyn.
Kram//Florence

http://www.combatforlife.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se