Alla inlägg under september 2010

Av Ingela - 6 september 2010 08:59

Nu tog jag mig i kragen och ringde det nummer som jag fick av läkaren. Jodå, provsvaret har kommit men sköterskan som jag pratade med hade inte behörighet att lämna ut det. Fast det var ju precis det som läkaren sa att hon skulle ha. Ring så kan sköterska läsa upp svaret, om du inte vill vänta i sex veckor på att få ett svar per brev. Så sa hon men det stämde väl inte då. Nu får jag snällt gå och vänta hela dagen på att läkaren ska få tid att ringa. Sånt här blir man inte precis mindre uppstressad av. Det är bara hoppas att det enbart är ett utslag av korkade rutiner. Alternativet vill jag helst inte tänka på. Att sköterskan inte har behörighet att lämna ut dåliga besked... Tur att dagen är full med arbetsuppgifter, så jag inte hinner tänka för mycket.


Idag fyller Yoker åtta. En aktningsvärd ålder för en Berner minsann. Enligt rapporterna jag får leker han gärna kurragömma i skogen. Det är så skönt att det gick bra den här gången. Stor kram till mattes stora älskling!

ANNONS
Av Ingela - 3 september 2010 17:17

Idag kom jag på att jag inte har ringt och frågat om provsvaret från det övervidriga gynbesöket. Jag trodde det var fyra veckor igår men efter en avstämning mellan kalender och verklighet visade det sig att det var redan förra torsdagen. Planen var att ringa innan jag gav mig iväg på dagens tjänsteresa men en handväska på rymmen gjorde att jag inte hann med det. Och på tåget ville jag inte ringa. Om och utifall att, liksom. Och när jag kom till Norrköping glömde jag bort det igen. Och nu är det försent och dessutom sitter jag på tåg igen...


Det känns lite som att jag inte riktigt vill veta resultatet än. Fast jag såklart vill veta så fort som möjligt. Men det känns nog ändå rätt bra att vänta till efter helgen. Att få strutsa ett par dagar till.


Nu är det bara två små vägghyllor som ska upp i nya lägenheten. Idag levererades nya vitvaror, så jag hoppas att allt ska fungera när jag kommer hem. För nu måste jag faktiskt få vila lite. Det har värkt ordentligt i leder och skelett den här veckan. Att jag var rätt hängig i onsdags, med en begynnande förkylning, hjälpte säkert till.


Två gånger har jag ändå lyckats pressa mig till en halvtimme på promenadbandet och det känns faktiskt att det lindrar. Annars är flyttning en mycket effektiv bantningsmetod. Om man bär kartonger och skruvar möbler, glömmer man lätt att äta. :)


Rapporterna från Yoker och Busan är enbart positiva. Det känns väldigt skönt, nu när allt händer i ett. Då kan jag faktiskt unna mig att gå på fest i morgon. Vi har klassträff med gamla högstadieklassen. 21 av oss hänger på Facebook och resten har vi lokaliserat på lite andra vägar. I morgon har vi knytis för dom som kan. Ska bli riktigt kul. Några har jag ju träffat men vissa har jag inte sett sen vi slutade nian.


Egentligen borde jag ägna söndagen åt att åka hem och klippa gräs men jag vet inte om jag hinner det. Jag behöver läsa en hel del och förbereda ett möte på måndag, så det får bli som det blir. Efter denna smått kaotiska sensommar, har trädgården återtagit en betryggande ledning. Jag tror jag ger upp för året och laddar inför nästa års kamp i stället.


Nu är det ny månad igen och jag konstaterar att ni hjälpt mig slå rekord. 900 unika besökare under augusti. Oj, så många! Jag tackar för besöket/besöken och ni får i vanlig ordning varsin sjärna i himlen. Titta gärna in igen!

ANNONS

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se