Direktlänk till inlägg 11 oktober 2010

Nu har hundarna definitivt flyttat

Av Ingela - 11 oktober 2010 18:31

I lördags var jag och hälsade på mina älskade pälsklingar. Dom blev helt överlyckliga över att se mig och ställde mer än gärna upp på kramar och pussar. Men dom var också väldigt noga med att hålla koll på sina nya ägare. Och när det var dags att åka hem, sprang dom utan ett uns av tvekan och satte sig i sin nya bil. Det var precis vad jag behövde. Att få se att dom mår bra och att dom mentalt har flyttat hemifrån, även om jag kände mig lite ensam när jag kom hem.


Just nu är strategin att fylla tomrummet efter hundarna med inredning av nya lägenheten. Allt för att det inte bara ska bli jobb, jobb och jobb. Förra helgen beställde jag en ny säng och om allt går enligt planerna ska den levereras under denna veckan. Den alltid lika naiva optimisten, dvs jag, bestämde mig för att det säkert blir så. Igår plockade jag isär den gamla sängen och körde iväg med den till tippen. Jag är fortfarande helt fascinerad över att alla delarna gick in i min lilla bil. Nu sover jag på en madrass på golvet. Inte riktigt den ultimata lösningen för en fulgulpillerstel tant men några dagar går det väl att hanka sig fram. I värsta fall får jag väl sova i bäddsoffan. Resten av dagen igår gick åt till intensiv heminredningsshopping på stan. Dyrt men effektivt som tankeskingrare.


Än har jag inte hört något om operationskön. Jag får nog slå en signal i morgon, så dom inte glömmer bort mig...

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

13 oktober 2010 16:40

Hjärtslitande! Jag avstår inte från mina älskade katter förrän jag omöjligt kan ta hand om dem. De ger mig så mycket energi och jag älskar dem.

/Åsa

http://sistermoonshine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se