Direktlänk till inlägg 15 oktober 2010

Lite mera s.k. vårdgaranti...

Av Ingela - 15 oktober 2010 17:24

Efter att jag ringde till Karolinskas vårdgaranti förra tisdagen, har det hänt en hel del. Det borde jag ha vetat genom att just Vårdgaranti Karolinska hade återkopplat til mig. Den vägen har jag dock inte fått nån som helst information utan anledningen till att jag vet att det rör sig är helt genom personliga kontakter. Det jag nu vet är att det har börjat minska rejält i köerna genom att landstinget nu kan anlita ett privat alternativ.


Detta har jag vetat i några dagar men den här veckan har jag haft lite för mycket och inte hunnit ringa. Idag blev vi klara lite tidigare än beräknat med dagens möten och när jag då försökte ringa till Vårdgarantin, visade det sig att den automatiska svarstjänsten tyckte att mitt mobilnummer hade ringt tillräckligt. Den frågade om jag ville skippa min köplats eller stå kvar. För att bli uppringd alltså. Något förvirrad knappade jag in att jag ville stå kvar i kön. Tror ni det gav nåt resultat?


Efter ett par timmar samlade jag ihop styrkorna och gjorde ett nytt försök. Jag ringde upp samma telefonsvarare och angav mitt direktnummer istället. Då fick jag direkt det glada beskedet att jag minsann skulle bli uppringd strax före tolv. Det blev jag också. Den jag pratade med verkade inte alls känna igen vem jag var och vad jag ville, trots att det var samma person som förra tisdagen. Till slut hittade hon en anteckning om mig och konstaterade mycket riktigt att det var tio dagar sen jag ringde och att hon hade lovat mig att kontakta koordinatorn och sen återkomma. Så nu tyckte hon helt plötsligt att det var väl bäst att hon gjorde det då.


Och då gick det helt plötsligt snabbt att få nån sorts besked. Hon ringde upp efter mindre än en halvtimme och utlovade nån sorts besked i brevlådan inom kort. Nån förklaring eller ursäkt för tio dagars väntan erbjöds inte. Varför är jag inte förvånad...


Nu återstår att invänta en kallelse som troligen kommer med brevbäraren. I så fall innebär det nog att min operation blir på KS som det ursprungligen var tänkt. Det är i så fall helt okej för min del. Bara den blir av!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katrine

15 oktober 2010 21:49

Och varför är jag inte förvånad. Började namnet på P. Så har hon inte återkommit till mig på 6 veckor fast hon skulle rodda runt liiiite.
Kram

 
Anna

Anna

15 oktober 2010 21:58

Ja, men det är ju inte klokt vad man ska behöva kämpa för sin rättighet....Hoppas det blir av nu då, oavsett var. Tack för den fina kramen, här kommer en tillbaka!!!!
Från Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se