Direktlänk till inlägg 20 oktober 2010

Insamling

Av Ingela - 20 oktober 2010 18:16

Jag startade en alldeles egen insamling på Cancerfonden igår. Min femtioårsdag närmar sig ju med stormsteg och det måste man ju fira på något sätt. När jag blev sjuk bestämde jag mig för att jag ska fira mina 50! Och dessutom göra det i Japan! Nu börjar jag så smått få mina tvivel om det kloka just med Japan men 50 tänker jag under alla omständigheter bli. Så det så! Jag ska alltså på en internationell kongress i Nagasaki. Klart som sjutton åker jag dit om det nu inte dimper ner en kallelse till plastikkirurgen. För då är den allra högsta prioritet.


I alla fall så ordnar vi en enklare uppvaktning på jobbet med anledning av födelsedagen och då har jag markerat att jag varken vill ha presenter eller blommor. Hellre ett bidrag till min insamling. Som jag då fick lov att starta upp för att kunna börja skicka ut inbjudningar. När jag hade fått till själva insamlingen såg jag att man kunde lägga ut en länk på Facebook. Jag tänkte att det var värt att testa om det fungerade. Och det gjorde det. Jag hade egentligen tänkt att ta bort den för att lägga ut den närmare födelsedagen men innan jag knappt hann blinka fanns det 150 kronor där! I morse 150 till och sen kom det ytterligare 200. Jag tror minsann länken får ligga där den ligger. En extra lysande stjärna till tack för bidragen. Både dom som kommit hittills och dom kommande! :)


http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=4432


Om någon mot all förmodan undrar, så lyser nya sängen fortfarande med sin frånvaro. Ikväll ska den komma men f-n trot efter gårdagens samtal med vem det nu var på möbelaffären... Eller vad sägs om "Hej, jag fick ett meddelande på mitt mobilsvar om att min säng har kommit nu" "Jaha, och vad tycker du vi ska göra åt det då?" Ridå. Efter 1 1/2 veckas allt mer ljudliga (och fysiska) ansträngningar för att ta mig upp och ner från den tillfälliga madrassovplatsen, kan jag bara hålla en och annan tumme. Kommer inte sängen nu, blir det bäddsoffan.

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

21 oktober 2010 12:23

Skönt med planer för framtiden och drömmar. Kan du berätta mera om den här insamlingen. Hur går det till? Är det helt främmande människor som skickar pengar till dig?

http://sistermoonshine.blogg.se

Ingela

21 oktober 2010 15:41

Åsa,

Vem som helst kan starta en insamling på Cancerfondens hemsida. Pengarna går inte till mig utan direkt in på Cancerfondens konto. Fast öronmärkta som min insamling. Jag vet ju inte vilka som ligger bakom dom anonyma bidragen men jag antar att det är vänner och kanske en och annan bloggläsare som skänker.

Jag brukar själv sända in ett bidrag då och då i andras insamlingar, i stället för att ge ett stort månadsbelopp. Kan det stimulera andra som annars inte skulle ge några pengar, är det ju bara bra. Visserligen är min grundinställning att samhället borde ta ansvar för all cancerforskning men nu ser ju inte livet ut så.

 
Åsa

Åsa

21 oktober 2010 16:54

Så dumt av mig! Jag fattade sen hur det gick till, när jag tänkte efter och tittade in på Cancerfondens sida. Ja, så år det när man har för bråttom. Bra gjort av dig i alla fall. Många bäckar små ... du vet.

http://sistermoonshine.blogg.se

 
Ingen bild

AnnaÍlona

22 oktober 2010 18:50

Vilket bra iniativ Busan. Vill önska dig en riktigt trevlig helg. Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se