Direktlänk till inlägg 25 oktober 2010

Som den berömda ketchupflaskan

Av Ingela - 25 oktober 2010 17:33

Först hände ingenting, sen ingenting och sen kom det en himla massa på en gång.


Jag höll mig ända till eftermiddagen idag. Då hade jag fått en skriftlig bekräftelse i brevlådan, som sa att journalerna skulle översändas till Akademikliniken. Jag chansade och ringde det telefonnummer som stod i brevet och mina journaler hade kommit fram. På torsdag ska jag dit och träffa kirurgen och den 1 december har jag operationstid! Yippeee!!! Lite försenad 50-årspresent eller lite för tidig julklapp. Det är bara att välja :)


Jag fick också nästa återbesök hos onkologen bokat genom ytterligare ett telefonsamtal. Det blir den 24 november, så då avgörs det hela. Skulle provet visa konstigheter eller några underliga knölar ha dykt upp, så får givetvis operationen avblåsas. Men förhoppningsvis (ta i trä, ta i trä, ta i trä) får jag onkens välsignelse att gå vidare. Oj oj, spännande det här. Och lite läskigt. Det är ju ändå en rätt stor operation vi pratar om.


Med dom här beskeden är det nog bara att inse att jag ska åka till Japan. Alla tider jag gått och väntat på har ju hamnat antingen före eller efter min resa. Det är ju faktiskt det jag har sagt ända sen jag fick min diagnos. Att jag ska bli så frisk att jag kan åka dit på UNI-kongressen och fira min födelsedag. Och nu finns inget läkarbesök inplanerat mellan ikväll och avresan den 3 november, så då var det väl meningen då. Nu åker jag ju i och för sig hem på själva födelsedagen, vilket innebär att jag får en väldigt lång 50-årsdag :)

 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

25 oktober 2010 21:44

Vilka härliga nyheter!!! Grattis!
Hoppas du får en toppenresa och underbar födelsedag!
Kram Lisa (Shakiro på Cancertjejerna)

http://www.lisasfunderingar.se

 
Ingen bild

Katrine

25 oktober 2010 21:58

Grattar dig först av alla.
KRAM

 
Åsa

Åsa

26 oktober 2010 08:54

Spännande! Alltihopa! Underbart att se fram emot en resa.

http://sistermoonshine.blogg.se

 
Linda

Linda

26 oktober 2010 23:02

Härliga nyheter! Grattis!! :-)

Håller mina tummar för att operationen kommer gå fint!

http://lindaskriver.blogspot.com

 
Heidi

Heidi

28 oktober 2010 17:03

Va roligt! Det var skönt att läsa. Grattis i förskott. Kram Heidi

http://skitcancer.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se