Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Plastikkirurgen

Av Ingela - 29 oktober 2010 18:56

Igår fick jag förmånen att träffa min kirurg. Inte helt överraskande ville han trycka in ett implantat. Som vanligt utbröt en diskussion med diverse argument fram och tillbaka. Hans argument var rent estetiska och handlade mest om att mitt andra bröst skulle behöva lyftas och förminskas mycket mer än vad han hade tänkt. Och jag undrar fortfarande i mitt stilla sinne var nackdelen är? Vem som helst kan väl ändå begripa att vad som helst är bättre än nuläget? Och om man nu har ett rätt rejält hängande tantbröst plus ett minus, dvs inget alls, låter väl två små bröst som rena tio poäng. Eller är det jag som har missförstått saker och ting?


Ikväll har jag sett delar av cancergalan på tv3play. Jag visste att Ragnhild skulle finnas med i ett inslag (så bra, vännen!) och att ett antal vänner skulle finnas i publiken. Däremot var jag inte alls beredd på inslaget om Anna http://annajansson73.blogspot.com/ . Så sorgligt och så fint. Tack snälla Henrik för att du delade med dig ännu en gång!


En annan av mina ET-systrar, Linda, var på cancergalan. Hon är också med i en omröstning om årets mama: http://www.mama.nu/artiklar/2010/rosta-fram-arets-hjaltemama-2010/index.xml Självklart går min röst till henne. Och förhoppningsvis alla era också!


Nu är det ju som sagt inte alla som drabbas av just bröstcancer. Och inte heller är alla drabbade kvinnor. Konstigt nog är det ont om bloggande cancerkillar. Men dom finns. Dom flesta av er känner nog George från Himlen kan vänta:

http://georgeschottl.wordpress.com/


Genom hans blogg har jag hittat Hans: http://hansmbg.blogspot.com/

och Johan:  http://ratty.blogg.se/


Tre killar som erbjuder oss unika, fantastiska och fängslande inblick i deras liv. Om än ibland väldigt sorgliga. Läs hos dom, så förstår ni utom allt tvivel varför det är så viktigt att skänka medel till all cancerforskning!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se