Direktlänk till inlägg 13 november 2010

Hemma!

Av Ingela - 13 november 2010 09:10

Det blev en liten försening på sluttampen igår, så det var med nöd och näppe jag hann fira lite av födelsedaden på svensk mark. Men det blev några minuter i alla fall! Jag tog taxi från Arlanda och när jag väl kom upp i lägenheten tog det inte lång stund innan jag insåg att det var läggdags. Jag sov. Hela natten! Vaknade faktiskt bara två gånger och då bara korta stunder!


Nu har jag packat upp och kör en tvättmaskin med smutsiga reskläder. Så småningom ska jag sätta mig i lilla söta bilen och åka hem till lilla fina huset. Det är ju nästan två veckor sen jag var där och jag vill gärna se vad snö och storm har ställt till med. Dessutom storlängtar jag efter att få sitta framför Roslagsspisen och komma ikapp lite på TV-fronten. I tystnaden! För att travestera en känd bok; 

Och Gud sade varde ljud. Och det blev Japan.

Härlig upplevelse men så, så skönt att vara hemma igen! 

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

13 november 2010 09:56

Ja, borta bra men hemma bäst. Det gäller alltid.

http://sistermoonshine.blogg.se

 
Ingen bild

Heidi

15 november 2010 11:09

Välkommen hem! Hoppas att du njutit av Roslagsspisen i helgen, kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se