Direktlänk till inlägg 18 november 2010

Över all förväntan!

Av Ingela - 18 november 2010 20:04

Nu är både födelsedag och officiellt firande avklarade. Puh! I inbjudan till min mottagning skrev vi uttryckligen att jag varken ville ha blommor eller presenter utan hellre såg ett bidrag till min insamling. Nästan alla lydde :)


  


Fast det var faktiskt kul att få lite blommor också, det erkänner jag. Och dom allra flesta hade ju ändå följt uppmaningen. Här ser ni enstaka presenter och många gåvobrev till Cancerfonden.


  


Nu var det inte riktigt alla som förstod finessen med att sätta in pengarna just på min alldeles egna insamling. Det är därför lite svårt att säga exakt hur mycket det blev. Cancerfonden redovisar ju aldrig hur stor en allmän gåva är, vilket jag i vanliga fall tycker är helt rätt. Men just i det här fallet hade det ju varit kul att få en totalsumma...


I alla fulla fall och händelser stannade min insamling på fantastiska 21 130 kronor!!! Och då vet jag att det minst är 4 000 till som gått rakt in på Cancerfonden. Så över all förväntan är väl dagens underdrift. Mitt första mål var ju 5 000 och jag tyckte jag tóg i så det knakade när jag ändrade till 20 000... Stort tack till alla generösa givare!!! Ni har verkligen bidragit till att mitt 50-årsfirande blev det allra bästa! Och än så länge går det naturligtvis att fortsätta bidra :-)


Och om det nu är någon som fortfarande undrar varför man ska behöva ta av sina surt förvärvade pengar och ge till cancerforskningen, så vill jag ta med er på en resa i bloggvärlden:


Vi kan börja bland änglarna. Tänk om forskningen kunde ha räddat livet på Anna http://annajansson73.blogspot.com/ , Helena http://hejoh.blogspot.com/ eller en enda av våra tappra kämpar som tyvärr förlorade mot herr C.


Vi fortsätter bland dom som kämpar som allra hårdast just nu. Tänk om Johans familj http://ratty.blogg.se/ kunde sluppit ha det så jobbigt . Och Hans och hans Anita http://hansmbg.blogspot.com/ . Tänk om Sara http://enklalivet.blogg.se/  och Therese http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.13171756 bara hade fått ägna sig åt att vara unga tjejer på väg att bli vuxna. Tänk om Linda http://lindaskriver.blogspot.com/ kunde fått ägna sig åt att vara förskollärare, fotograf och mamma.


Och tänk om Anna http://anna-lindkvist.bloggagratis.se/ ,Kajsa http://spenatmamman.blogspot.com/ , Pysslan http://skitcancer.blogspot.com/  , Åsa http://sistermoonshine.blogg.se/ och så många till kunde få ägna sig åt att bara leva livet i stället för att behöva lägga energi på att undra var nästa metastas ska dyka upp.


Jag har bara länkat till några få av alla bloggarna som finns därute. Börja läs där och du kommer att hitta länkar till mängder av fängslande och viktiga bloggar. Och du kommer att beröras. Kanske bli lite rädd för det som kan hota bakom hörnet. Men bli inte för rädd. För visst finns det hopp! Varje bidrag betyder något! Kanske är det just din femtiolapp som ger nästa George  http://georgeschottl.wordpress.com/ en chans att delta i en mirakelstudie. Kanske är det just din femtiolapp som låter nästa Okki http://www.momentsofmylife-okki.blogspot.com/ fortsätta att blogga, med allt färre cancerinslag. Eller för all del, varför inte låta nästa femtiolapp bana väg för ännu en bc-busa?


Fortsätt gärna att bidra. I min insamling, i andras insamlingar eller direkt in i dom fonder som finns. Det är inte hur mycket som räknas. Det är att! Återigen; tack, tack och tack för alla bidragen till min insamling!!!


 
ANNONS
 
Heidi

Heidi

18 november 2010 22:36

Grattis till att insamlingen gått så bra. Det ger hopp för livet och möjligheten att bättra på statistiken (den verkliga). Stort grattis och varma kramar!

http://skitcancer.blogspot.com

 
Anna

Anna

19 november 2010 10:52

Vilka fantastiska siffror. Väldigt generöst av dej att inte önska dej något personligt. Tur att du fick några blommor i alla fall, det är du värd! Förstår att du blivit krasslig, krya på dej snabbt!
Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se