Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Godkänd!

Av Ingela - 24 november 2010 19:49

Sitter och varvar ner lite efter dagens/kvällens onkbesök. Vädret var inte riktigt på min sida, fast det är nog få som har en annan upplevelse av Stockholmsvädret, så varför skulle just jag klaga? Det tog en halvtimme innan det dök upp en buss, så jag var några minuter sen till Radiumhemmet. Nu var det inga problem eftersom dom helt enkelt hade släppt in den med tiden efter, så jag fick hämta andan en stund. Och hann dessutom fixa en utskrift av provsvaret. Med tillhörande tjuvkik förstås :)


Två av värdena stack ut lite. Det var B-Leukocyterna, dvs vita blodkroppar, som var lite höga. Inte så konstigt om man är förkyld och dessutom var ju den stora oron under hela cellgiftsperioden att få för låga. Det andra värdet var P-Albumin (nåt med äggviteämnen) som låg precis utanför spannet. Inget av värdena var något att oroa sig för enligt onken, som så småningom kom ut och hämtade mig. Allt annat var också bra, konstaterade han efter sedvanligt klämmande och lyssnande. Konstigt nog var det ett ovanligt bra besök. Trots att det var betydligt kortare än vanligt. Vi hann verkligen med att dryfta det som behövdes och jag kom till och med ihåg att få mitt recept på Primperan förnyat. Utan att det kändes det minsta stressat.


Jag dansade ut från Bröst & Sarkom med ett "Grattis och lycka till" i ryggen. Nu är det bara att se till att jag inte får feber. Fyra små ynka dagar utan feber, så finns det inga hinder för att genomföra operationen. Det är väl ändå inte för mycket begärt? Men nu börjar jag stressa upp mig inför själva operationen och sviterna av den. Alltid är det något...


Fast jag tror också att jag har satt nästa mål. Nästa överlevnadsmål, alltså. Jag har funderat mycket och det har varit lite svårt att sätta fingret på nåt som känns helt rätt. 2013 känns i alla fall helt rätt. 2 1/2 - 3 år är nog rätt lagom att ha som fokus. 2013 har vi kongress och efter det behöver jag vara lite ledig, alldeles oavsett hur det går på själva kongressen. Och då ska jag åka på semester till Nya Zeeland! Se där - målet är på pränt!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

24 november 2010 21:19

Härligt med mål, det behöver man! Nya Zeeland låter väldigt spännande. Grattis till bra besked och lycka till nu med operationen! Äntligen är det dags för båda mina vänner!
Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annailona

24 november 2010 22:22

GRATTIS BUSAN!

 
Ingen bild

Katrine

26 november 2010 21:32

Mål behöver man.
Feber ska väl inte dyka upp nu sista dagarna.
Själv har jag haft lite mardrömmar. Men vet att detta fixar vi. Ses kanske på måndag. Morgon. Innan min op. LYCKA TILL O KRAM

 
Anna

Anna

28 november 2010 10:29

Just nu ligger du nog på op.bordet...vill bara tala om att mina tankar är hos dej!
Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se