Direktlänk till inlägg 28 november 2010

Operationen avklarad!

Av Ingela - 28 november 2010 19:08

Jag fick mitt dropp till slut. Och fick vänta ett par timmar till men sen gick det undan. Kirurgen kom och ritade och narkosläkareen kom och ställde sina frågor. Sen tog det bara några minuter innan det var dags att traska in i op-salen.


Lite lullull och sen sov jag gott. När jag vaknade efter några (?) timmar gjorde det inte alls ont. Jag var mest trött och hungrig. Ett par timmar blev det på uppvaket eftersom det var nån svullnad på ryggen dom ville ha lite extra koll på men till slut fick jag rulla in på mitt rum. Och fick blåbärssoppa. Godaste blåbärssoppan jag har ätit! Om en liten stund får jag nog en smörgås också.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katrine

28 november 2010 20:49

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad härligt att höra från dig bästa Ingela. ÄR SÅÅÅÅ nervös nu.
Eget rum? Vilket? får jag komma in o hälsa på dig. Vi kommer upp tidigt eftersom man inte vet med trafiken. Herregud vad nervös jag blev.
Kramisar i massor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se