Direktlänk till inlägg 29 november 2010

Äntligen morgon!

Av Ingela - 29 november 2010 06:05

Inte blev det mycket sova av inatt. Några minuters slummer då och då på sin höjd. Inte för att jag har haft särskilt ont. Det har stramat lite och det sitter ett tryckförband på ryggen som gör att det är lite obekvämt att ligga på rygg. Och på sidorna kan jag inte ligga. Men särskilt ont har det som sagt inte gjort. Sen har det varit en ständig trafik av sköterskor här. En gång i timmen skulle nya bröstet kollas. Färg, temperatur och konsistens. Med en rejäl skopa otur kan man råka ut för att vävnaden inte överlever men jag verkar ha klarat mig bra (peppar, peppar).


Jag har varit uppe och promenerat lite i korridorerna också, vilket bara ska vara positivt. Och däremellan harjag tittat på hela första säsongen av Nurse Jackie. Passande, eller hur?


Nu har jag precis ätit frukost och sitter med en kopp mycket gott kaffe. Har haft en rejält rinnande näsa under dom senaste timmarna, så jag bad om en allergitablett. Om en liten stund vet jag om den hjälper. Det känns lite läskigt ifall jag skulle börja nysa. Lite väl okontrollerat när man är alldeles nyopererad. För övrigt känns det lite segt att veta att jag ska vara kvar ännu en natt men nu får jag ju lite sällskap under förmiddagen medan Katrine väntar på sin operationstid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se