Direktlänk till inlägg 16 december 2010

Jobbigt att sitta

Av Ingela - 16 december 2010 17:47

Idag har vi haft heldagsmöte och jag var helt slut efter det. Då försökte jag ändå vara lite påhittig och hade en kudde med mig för att avlasta trycket på ryggen omväxlande med att använda den för att hålla armen i högläge. Det hjälpte inte. Att sitta på en och samma stol (och då menar jag inte min arbetsstol) i nästan en hel arbetsdag är helt enkelt för mycket. Framför allt eftersom det var en rätt ansträngande dag även igår, med mycket sittande, gående, stillastående i kyla och bilkörning. När jag väl kom hem igår var jag allt annat utom kaxig. Och trots värktabletter var det väldigt svårt att hitta en sovställning.


Jag skulle verkligen behöva nån sorts idé om hur jag ska kunna palla med morgondagens sittande och bilkörning. Inte minst med tanke på att jag ska iväg och anstränga mig ännu mer nu ikväll. Kanske lösningen faktiskt är att avstå merparten av morgondagens aktiviteter? Bilkörningen kan jag skippa med att låta bli att åka hem. Då slipper jag ju faktiskt snöskottning också. Jag får se hur jag mår i morgon. Och vad det är för väder. Är det som idag, stannar jag nog helst inne i civilisationens trygga famn. Oavsett om jag har ont eller inte.

 
ANNONS
 
Florence

Florence

16 december 2010 22:39

Hej! Tack för att du kikat in på min blogg. Rond 2 kommer att innebära antingen strålning el op av metastasen i ryggen, Klart jag tänker vinna den med för även jag är en jobbig och ibland olydig patient! Gillar din rubrik.
Ha det bäst och keep up your good work!
Florence

http://www.combatforlife.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se