Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Det blev snöskottning

Av Ingela - 19 december 2010 19:16

I fredags i alla fall. Jag mådde oväntat bra och kunde genomföra nästan hela dagens program, köra ända hem och faktiskt orka skotta tillräckligt med snö för att parkera bilen. En lyckad dag! Kul att träffa gamla arbetskamrater och väldigt skönt att få komma hem en stund. För säkerhets skull smet jag in till stan igår. Det är jag väldigt tacksam för idag. Nu verkar det i och för sig ha slutat snöa men det hade blivit väldigt mycket snöskottning hemma i Bergshamra. För mycket för att vara belagd med snöskottningsförbud i alla fall...


I fredags kväll hade jag väldigt ont. I ett av stygnen. Så ont att jag höll på att få ett rent frispel. Som om det hade suttit ett häftstift där. Aj! Inga värktabletter i världen kunde ha hjälpt mot det. Det gav sig till slut i alla fall, med hjälp av kroppens eget lilla apotek. Tårar. Och nu har jag laddat upp med Xylocain ifall häftstiften går till attack igen...


Annars har jag ägnat det senaste dygnet åt att sova. Och att slappa. Och att ta det lugnt och prova lite olika linnen som jag köpte igår. Och att sova. Och slappa... Väldigt skön helg och alldeles lagom uppladdning inför morgondagens återbesök.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se