Direktlänk till inlägg 20 december 2010

Nu är det definitivt ingen snöskottning!

Av Ingela - 20 december 2010 18:32

Det var ord och inga visor sköterskan levererade. Utan minsta leende på läppen och med ett tonläge hon inte ens har varit i närheten av förut. Och detta besked levererades tillsammans med ett penicillinrecept efter att både hon och herr plastikkirurgen hade rotat med stora sprutan för att få ut all vätska som hade samlats. Mest där bak på ryggen och under armen men tillräckligt mycket för att bilda en rodnad på det nya bröstet som dom inte alls tyckte om. Inte gjorde det särskilt ont när dom rotade. Bara på sina ställen men nu efteråt är det inte alls angenämt. Jag som hade sett fram emot ett rekordkort besök med ett glatt "vi ses i mars". Ha ha ha. Återbesök nästa måndag. Till att börja med. Jag känner mig lite som ett barn som har blivit påkommen med att snatta godis men nu har budskapet i alla fall trängt ända igenom.


Det är bara att glömma snöskottning. Och att gå klädd i bekväma linnen. Nu är det vila, ihoprullad kökshandduk och sport-BH som gäller. Helst så hårt sittande som möjligt, så jag får ordentligt tryck på ryggen. Huset står där det står. Kan jag inte skotta snö är det väl bättre att jag tillbringar mesta tiden i stan. Jag kan ju alltid åka fram och tillbaka ett par gånger och bara se att allt är okej därute men några fysiska ansträngningar är det inte läge för. Så det är bara att gilla läget. Och nånstans innerst inne tror jag att det var precis vad jag hade förväntat mig eftersom jag redan på förmiddagen idag var och beställde nya fulgula piller på Apoteket. För säkerhets skull eftersom förrådet är ute i huset.


Idag går mina tankar till kämpen Sara http://enklalivet.blogg.se/ som har hamnat i en helt omänsklig situation mellan stolarna i vården. Jag pekar finger med dig, vännen! Och åt dig om du inte orkar själv!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se