Direktlänk till inlägg 22 december 2010

Tilltufsad...

Av Ingela - 22 december 2010 18:25

Just nu mår jag inte alls bra. All den vätska som dom dom tömde mig på i måndags, kom snabbt tillbaka. Igår eftermiddag mådde jag riktigt risigt. Det gick varken att sitta eller ligga och så fort jag rörde mig skvalpade det. Jag pratade med en av sköterskorna och vi kom överens om att avvakta till idag. Efter att jag hade tagit kvällskapseln med antibiotika, kändes det faktiskt bättre. Svullnaden gick ner lite och jag kunde åtminstone sova. Med förhoppningen om att varje kapsel skulle förbättra det hela, kom jag idag överens med "min" sköterska om att vi väntar med en dränering ytterligare en dag.


Som vanligt på denna resa, visade sig vägen bära iväg åt ett helt annat håll. Just nu mår jag minst lika risigt som igår och då har jag ända bara jobbat halva dan idag. Förutom att det är svullet och skvalpar, är det nya bröstet stenhårt och svullet. Och i sårområdet på ryggen och under armen skvalpar det för fullt. Dessutom har jag en präktig värk i skelett och leder (tack för det, fulgula pillret). Och det känns som en tidsfråga innan febern bryter ut. Men fortfarande finns hoppet att kapslarna ska börja göra nytta. Eller att jag åtminstone kan få byta sort i morgon om dom nu inte gör det.


Trist är det, när det nu gick så himla bra dom första veckorna. Men jag tröstar mig med att jag har fått ett fullgott skäl att inte behöva storstäda. Och att inte behöva göra en massa julmat. Idag köpte jag färdigkokt, färdiggriljerad och färdigskivad julskinka på Hemköp. Det måste väl ändå vara höjden av bekvämlighet. Och tro det eller inte men den var precis så mycket kokt som jag vill ha den och dessutom rejält salt och välsmakande. Tillsammans med en färdigskivad julvört och en färdigköpt rödbetssallad, har jag julmat så det räcker. Definitivt fram till julafton i alla fall, när nästa julbord väntar. Men först väntar morgondagens dränering. 
ANNONS
 
Anna

Anna

22 december 2010 19:40

Hej Ingela! Vad trist att du mår dåligt. Ta det nu lugnt och njut av en god skinkmacka så hoppas jag att det vänder. God jul! Kramar Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annailona

23 december 2010 16:50

Hoppas att du mår bättre och får en fin Jul. Kram Anna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se