Direktlänk till inlägg 23 december 2010

Lite bättre i alla fall

Av Ingela - 23 december 2010 19:53

Dagens dränering gav 40 ml.  Mindre än förra gången men å andra sidan efter bara två dagar. Det ser i alla fall lite bättre ut, känns lite bättre och dagens blodprov låg inom det normala. Nu är det bara att hålla tummarna att allt håller sig lugnt under julhelgen. Anledningen till infektionen/inflammationen behöver inte helt och hållet vara mitt fel. Det fick jag lära mig idag. Det som ger upphov till vätskeansamlingen, eller seromet, är att lymfsystemet är lite satt ur spel. Och det kan man ju lugnt säga att det var redan i ingångsskedet, efter förra operationen när dom tog ur 22 lymfkörtlar.


På måndag är nästa återbesökstid och jag får nog räkna med några gånger till. Idag missade han i alla fall helt elaka nerven. Obehagligt är det ju när dom rotar med storsprutan men det gjorde inte minsta ont. Tack för den julklappen!


En annan, helt fantastisk, julklapp hittade jag i morse. Jag gick ner på distributionen för att se om jag kunde låna en utomhusskarvsladd för att kunna dra igång motor- och kupévärmare. Då fick jag se genom fönstret att min bil var både avborstad och skrapad. Av vem vet jag inte men du hemliga ängel kan vara helt säker på att du har din alldeles egna stjärna i himlen!

 
ANNONS
 
Sister Moonshine

Sister Moonshine

24 december 2010 10:42

Härligt! Kanske var det samma ängel som borstade min bil häromveckan.

Ha en skön helg!
/Åsa

http://sistermoonshine.blogg.se

Ingela

24 december 2010 10:45

Åtminstone samma sorts ängel:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se