Direktlänk till inlägg 24 december 2010

God Jul!

Av Ingela - 24 december 2010 11:29

Fast jag får erkänna att den hade varit ännu bättre om jag inte hade varit så kass i magen av antibiotikan. Jag har försökt att vara duktig med att tvinga i mig dofilus men det hjälper uppenbarligen inte. Hursomhelst är det jul. Och så länge en infektion och en kass mage är det enda att klaga på, kan jag lika gärna låta bli. Eller hur!


Alldeles strax är det dags att bege sig ut till syster yster med familj för sedvanlig Kalle Anka, julmat och allt det där som hör julen till. Men innan dess vill jag passa på att, med hjälp avallas vår Karl-Bertil och hans glöggfryntlige fader (en av fyra underbara 50-årspresenter från just syster yster med familj), önska er alla en

RIKTIGT GOD JUL!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katrine

24 december 2010 20:03

God jul till dig med, antibiotikan har fått min mage helt slut. Känns som om jag ska föda barn fast på andra sidan. Nu har jag ju aldrig fött barn men tror att det känns så. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se