Direktlänk till inlägg 27 december 2010

Nu börjar det bli tröttsamt

Av Ingela - 27 december 2010 18:40

Två riktigt bra dagar blev det, julafton och juldagen, men igår började det samlas vätska igen. Och som det inte var nog med det kom rodnaden tillbaka. Som tur var hade jag en tid inbokad idag. Så nu är jag 30 milliliter lättare och försedd med en riktig värstingantibiotika. Suck. Jag hatar bipacksedlar! I vanlig ordning är det en diger lista på biverkningar, även om dom flesta faktiskt är sällsynta eller väldigt sällsynta. Inte kass mage, förstås. Illamående och diarré står naturligtvis som vanlig biverkning. Men det har jag ju redan efter första sorten... Nu ska jag dessutom helst tvinga i mig mat tre gånger om dagen. Men bara medicinen hjälper, så lovar jag att inte klaga.


Mitt snöskottningsförbud är i högsta grad aktuellt fortfarande. Ta det lugnt och vila är instruktionerna. Gissa om jag börjar bli less på att ta det lugnt och vila. Efter fyra veckor. Men nu orkar jag inte annat än att följa ordinationen. Så jag är möjligen fortfarande en jobbig patient men nu är jag åtminståne lydig. Och för säkerhets skull har jag en ny tid inbokad på torsdag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

viveca

27 december 2010 19:08

Hoppas hästmedicinen hjälper, så du kan komma igång o bli lite mer aktiv :)

 
Ingen bild

Ippa

27 december 2010 22:25

Blev opererad sommaren 2006 (varmaste sommaren hittills) och blev liggande i soffan hela sommaren, trots att jag inte var "olydig". Fick en infektion och ett serom i buken som jag fick åka 40 mil en gång i veckan för att tappa ur...surt! Seromet ville inte ge sig och TACK och lov för att antibiotika finns, det hjälpte så småning om till så att det läkte. Såg alla Åsa-Nisse filmer som visades på TV den sommaren och tvingades liga med benen i högläge och svettas hela den fruktansvärt varma sommaren (op 6 juni och seromet gav vika i slutet av juli för gott.)Så ta det nu lugnt nu vännen, det är bättre att det läker sakta men säkert, än att det drar ut på läkningen...det är jobbigt om något.
Krya på dig nu vännen och försök att njuta av att vara hemma ett tag. Ja, jag vet att det är svårt, men resultatet blir såååå bra så det är det verkligen värt att lägga lite tid på så det blir bra som möjligt.
Varm kram från Ippa

 
Ingen bild

Katrine

28 december 2010 21:48

Här har febern gjort entre. Tyvärr. Är ju i Sälen så imorgon blir det vårdcentralen.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se