Alla inlägg under december 2010

Av Ingela - 2 december 2010 07:58

Golvet är inte klart. Han höll på länge igår men så var han bara borta rätt vad det var. Och grejerna står kvar. Jag var i riktigt dålig form efter nästan en hel arbetsdag på jobbet. Det var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Eller behövde, för den delen. Tvärtom behöver jag faktiskt vila nästan hela tiden nu eftersom det svullnar och stramar mer och mer. Dessutom gör det riktigt ont när Panodilen slutar verka. Det måste vara dom långtidsverkande som har gått ur kroppen nu. Jag har inte tagit nån sån sen i måndags, så det verkar väl logiskt. Det är så typiskt bara. Att när jag nu för en gångs skull behöver, måste och framförallt vill vara hemma och vara sjuk, så funkar det inte. Hoppas golvkillen snabbar sig idag.


Lilla Fido, dvs dränpåsen som hänger i sin vidriga lilla slang, lär få hänga med i ett dygn till. När jag mätte nu på morgonen var det 60 ml igen. Gränsen går vid 50. Men det tjänar inget till att gå och gräma sig över det. Alternativet är att bli ännu mer svullen och tvingas åka och tömma ur med stora sprutan. Så Fido får väl hänga med så länge som det behövs. Det värsta är att jag inte får duscha innan slangen är utdragen. Det börjar kännas lite sunkigt att inte ha duschat sen i söndags. Framför allt om jag ska tvingas häcka nere på jobbet i flera dagar till. Fast jag satte mig på en stol bredvid badkaret igår och tråcklade ner huvudet, så jag kunde tvätta håret med handduschen i alla fall.  Det gjorde tillvaron betydligt mer uthärdlig.

ANNONS
Av Ingela - 1 december 2010 07:13

Jodå, jag fick åka hem. Tyvärr fick jag sällkap med dränet men det är sånt man får räkna med. Det blir dessutom kvar minst en dygn till, enligt morgonens mätning. Den där riktigt stora euforin över att få åka hem gnagdes ner lite av att jag fick vänta på taxin. När jag ringde efter 20 minuter, hade beställningen försvunnit. Till slut kom i alla fall en taxi och jag kunde åka hem.


Precis när jag satte nyckeln i dörren och märkte att den var olåst, insåg jag att jag hade räknat fel på dagarna. Mycket riktigt stod målaren med slipmaskinen i högsta hugg när jag kom in i lägenheten. Jag hade ju sagt att jag skulle komma hem på onsdagen och då skulle alla hantverkarna vara klara. Det var bara att gilla läget, helt och hållet mitt fel som det var, men vid det laget var euforin som bortblåst. Jag satte mig en stund i köket och när det började närma sig lunchtid proppade jag i mig diverse värktabletter och gick ner på jobbet.


Efter att ha varit ute och ätit och suttit och pratat strunt en stund började jag känna hur slut jag faktiskt var. Precis när jag kom upp i lägenheten igen, meddelade målaren att han skulle återkomma om ca 1 1/2 timme för nästa strykning. Gissa vad jag gjorde under den tiden! Precis den tupplur jag behövde för att känna mig något sånär fräsch igen. Resten av dagen gick åt till avancerat slappande i fåtöljen.


Vid sextiden var det dags för mer medicin och för hatobjektet sprutan. Jag fick ta den själv på avdelningen igår också, för att visa att jag kunde. Till skillnad mot Neupogenet gör den här rätt rejält ont precis när man tar den och nån halvtimme efteråt. En vanlig reaktion enligt Fass. Sen har inte jag haft några fler biverkningar i alla fall och det är ju skönt.


Inatt har jag sovit rätt gott. Så gott som det nu går när man bara kan ligga på rygg. Nu sitter jag med en andra kopp kaffe och väntar på nästa hantverkare. Det får väl bli en visit på jobbet idag igen, medan golvet blir klart. Sen vill jag nog sova igen.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se