Direktlänk till inlägg 7 januari 2011

Drygt ett dygn utan antibiotika

Av Ingela - 7 januari 2011 16:13

Peppar, peppar! Det första dygnet utan antibiotika verkar ha gått riktigt bra. Visst skvalpar det. Jag får fortfarande springa på toaletten stup i kvarten. Och rodnaden är där men såvitt jag kan bedöma är det inget som blivit sämre sen jag tog den sista tabletten från kartan. Bara att fortsätta hålla tummarna!


Inatt sov jag bra igen. Till skillnad från igår natt när det bara blev några timmar. Om jag får sova bra varannan natt är jag i och för sig nöjd. Betydligt bättre än att sova dåligt för jämnan.


Jag har just sett ett avsnitt av Plastikkirurgerna på 4:an. Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det programmet. Trots allt har jag minst en operation kvar och kanske borde hålla mig undan för att slippa se när dom bänder och karvar som värst?  Men jag kan inte riktigt slita mig från det. Det är ju inspelat på "min" klinik. Till och med "min" plastikkirurg är med, även om han ännu inte har varit i närheten av något bröst under dom två avsnitt jag sett hittills. Jaja, det lär väl lösa sig rent praktiskt nästa vecka när jag kommer att ha fullt upp med jobb när reprisen sänds.


Jag hoppas i alla fall att jag ska orka med att jobba fullt. Förhoppningsvis blir jag lite piggare när jag inte längre behöver proppa i mig dundermedicin (peppar, peppar som sagt...). Kanske kan humöret få sig en välbehövlig kick uppåt också? Jag tänker åtminstone bidra med det jag kan och ta det lugnt resten av helgen.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

7 januari 2011 19:33

Hoppas att det ska gå vägen för dej nu! Jag missar aldrig ett avsnitt av plastikkirurgerna, men tittar bort bland när det blir för ingående....Tittade när Janne gjorde en liknande op. som du gjort, minns inte exakt vilken variant. Det blev i alla fall kanonsnyggt resultat!
Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katrine

7 januari 2011 21:33

Jag missar det nästan jämt men förra veckan fick jag se min JANNE. I sina converse. På tisdag får jag träffa honom. Jag har imorgon kvar på min pencillinkur. Har lagt om idag o det luktade inte.
Bara det är ju ett framsteg. Hoppas att allt blir bra Busan. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se