Direktlänk till inlägg 15 januari 2011

Mycket snö är det...

Av Ingela - 15 januari 2011 19:37

Jag åkte hem en sväng igår. Fråga mig inte varför men nånstans hade jag nog hoppats att dom senaste dagarnas mildväder skulle ha gett lite resultat. Och det hade det säkert också men det var ändå helt överväldigande mängder kvar...Jag lyckades klättra och pulsa mig fram till huset och fick bekräftat att allt fortfarande fungerar. Sen pulsade jag tillbaka till bilen och åkte in till stan igen. Har man snöskottningsförbud så har man.


På måndag väntar nästa återbesök. Lite spännande är det faktiskt. Det är ganska mycket vätska men ändå kanske inte lika mycket som tidigare. Åtminstone inte nu. Jag hoppas att vi kan börja gå över i ett läge där kroppen själv kan få ta hand om eländet. Men det blir som det blir. Det är i alla fall helt underbart att slippa dunderantibiotikan. Visserligen hänger en och annan biverkning kvar fortfarande men jag är så mycket piggare nu!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars

15 januari 2011 23:11

Det ser lite jobbigt ut att ta sig fram till huset. Om jag hinner med så kan jag åka upp och hjälpa till med skottning, det jag nu orkar, hostar och ha rmig fortfarande...

Roligt att allt går åt rätt håll och jag beundrar fortfarande Din förmåga att klara av allt detta.

Varm kram från
Lars

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se