Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

Ännu ett tråkigt besked

Av Ingela - 17 januari 2011 17:38

Ännu en bloggvän har gått ur tiden. Hans skrev inte så ofta men varje gång det kom ett nytt inlägg, kunde vi se fram emot en stunds alltid lika klok och underfundig läsning. Hans, till dig behöver jag inte ge nån stjärna i himlen. Du är redan en! Sov i ro.    http://hansmbg.blogspot.com/


Idag var det återbesök igen. Tyvärr var det bara att underkasta mig ännu en dränering. Fast det hade åtminstone minskat till 40 ml. Och blodprovet visade inga som helst tecken till infektion. Ingen mer antibiotika just nu i alla fall. Man får vara glad för det lilla. Och jag kan lova att magen tackar alldeles särskilt för att slippa ännu en antibiotikakur! Nu är jag försedd med ett extra tortyrredskap. Ett resårbälte som ska skapa extra tryck på ryggen, är det tänkt. Fast det känns mest som att det trycker på helt andra ställen. Och kliar gör det. Men om det kan leda till att jag slipper dessa eviga dräneringar, så är det klart värt det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se