Direktlänk till inlägg 20 januari 2011

Vardagssolidaritet!

Av Ingela - 20 januari 2011 20:52

Jag fick ett helt fantastiskt fint erbjudande idag! Två vänner, Lars och Anita, erbjöd sig att komma upp och skotta, när jag nu har snöskottningsförbud. Fast jag avböjde. Med obegränsade mängder tacksamhet och ödmjukhet. När jag nu har koll på att huset "klarar sig själv", har jag förlikat mig med att jag får vara stadsbo minst ett par veckor till. Även om jag nu skulle få till en parkeringsplats för bilen, är det så mycket annat som jag ändå inte kan göra. Och om jag ändå i stort sett bara kan fördriva tiden i en liggfåtölj framför TVn, kan jag ju lika gärna göra det mitt i stora stan. Där kan jag ju varva med små shoppingrundor och annat smått och gott. Men stort tack! Varsin extra stor och lysande stjärna i himlen får ni givetvis som tack för erbjudandet. Det värmer!


Nu har jag genomlidit snart fyra dagar med resårbältet. Inte vet jag, men än så länge känns det inte som att det gjort någon som helst nytta. Lite surt är det, för det har skavt och klämt så det räcker. Men det är lite för tidigt att uttala sig om slutresultatet. Däremot kan jag konstatera att jag just nu tar mig fram lite på drygt halvfart. Visst är jag piggare sen jag slutade ta antibiotikan men seromvätskeansamlingarna och dräneringarna tär på mig. På måndagarna är jag ju som mest vätskefylld och det startar redan under söndagen. Inte för att det gör särskilt ont eller så men det  påverkar både direkt och indirekt möjligheten att ligga bekvämt. Och framför allt att sova. När jag äntligen på måndagen får komma in och rota och tömma med storsprutan väntar ca två dygns obehag innan kroppen har vant sig vid det uttömda läget. Allt detta ska tajmas ihop med dom sömnbesvär jag redan har sen 2 1/2 år tillbaka. Och just den här gången inföll fullmåneperioden just precis när jag skulle få sova lite mer koncentrerat...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maggan

20 januari 2011 21:38

Sömnproblem och sängläge som ska anpassas till operationer som utförts att bandage, ärr och smärtor här och där är inget vidare. Jag har iaf lyckats sova på rygg här på sjukhuset - har aldrig hänt tidigare. Men de kommer varje timme och lyssnar på lambåns flöde och då vaknar jag.
Hoppas det löser sig för dig snart Ingela! Kram/ Maggan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se