Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Äntligen ett steg i rätt riktning!

Av Ingela - 31 januari 2011 17:07

Jag blev glatt överraskad idag. 20 små ynka milliliter var dagens skörd i storsprutan! Ett stort steg i rätt riktning. Fortsätter det så här kan jag ju nästan börja drömma om att slippa sitta och åka till kliniken varje vecka (peppar, peppar). Det här behövde jag. Att få se nån sorts ljusning vid horisonten. Det har tärt rätt rejält på krafterna det här, både fysiskt och psykiskt.


Apropå fysiskt, har jag bestämt mig för ett nytt försök att minska i vikt. Eftersom jag inte får träna, kan jag göra ett nytt försök med LCHF-mat ett tag. Går det så går det. Behövs gör det i alla fall. Helst skulle jag naturligtvis få komma igång med att träna men nu är det som det är.


I morgon är jag bjuden på frukost. Det är lansering av 1177:s cancertemasida. Jag vet inte om jag är inbjuden som administratör för Cancertjejer eller för att jag är intervjuad men jag tänker gå dit oavsett vilket. Jag lär finnas med i två artiklar men har hittills bara hittat den ena:


http://www.1177.se/Tema/Cancer/Forsta-tiden-efter-beskedet/Beratta-for-andra/Reportage-Bloggen---ett-redskap-vid-sjukdom/ 
ANNONS
 
Ingen bild

Katrine

31 januari 2011 21:22

Grattis till ynka 20mm.

Bara varje vecka. Jag går varannan dag o lägger om tuttemenucken.Börjar bli så tjatigt.

Ska vi ha visning på lördag eller :-)
Ska bli kul att ses längtar.
kramisar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se