Direktlänk till inlägg 10 februari 2011

Sjuk sköterska

Av Ingela - 10 februari 2011 19:17

Eller snarare sjuk sjuksköterska. När jag kom till kliniken för dagens återbesök möttes jag av ett okänt ansikte. Suck, tänkte jag. Nu ska det rotas och rotas med storsprutan men det gick faktiskt ganska bra. Vid det här laget har jag ju varit med själv så många gånger att jag kan ge viss guidning om var "min" sjuksköterska brukar sticka och framför allt kan jag ju bekräfta att man måste in och rota rejält djupt. Lite drygt 20 ml fick vi ut och det får anses som ett väldigt gott resultat eftersom det faktiskt har gått hela 10 dar sen sist! Med lite is i magen bokade vi in nästa tid den 21:a. Hoppas nu bara att jag får må hyfsat bra även efter tömningen också.


Sitter just och tittar på väderprognosen. Apropå att inte ropa hej... att inte utmana ödet... Det är inte mer än ett par dagar sen jag bestämde mig för att denna helg skulle äntligen bli den första hela helgen i huset på evigheter. Inte för att jag får skotta än men eftersom det inte hade snöat på så länge räknade jag glatt med att fotspåren från förra visiten skulle finnas kvar. Ha ha. Efter dagens snöoväder har onekligen längtan efter landet avtagit betydligt. Jag får väl se hur det ser ut i morgon eftermiddag. Är det sol kanske jag åker upp ändå. Eller så åker jag på lördag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lise-Lotte

10 februari 2011 20:14

Vilken extremt långdragen historia det har har blivit. Visste du att det kunde bli så?

Ingela

10 februari 2011 20:17

Jodå, jag visste att risken fanns... men trodde att det skulle gå lika snabbt som efter förra operationen. Man lär så länge man lever :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se