Direktlänk till inlägg 17 februari 2011

Ännu en ängel

Av Ingela - 17 februari 2011 22:05

Den här gången känns det riktigt motigt. Utan att jämföra med tidigare änglar. Men idag har vi förlorat en av våra ikoner, eller symboler. Ippa. Några av cancertjejerna vet vem hon var. Dom som träffade henne IRL. Vi andra hade ingen aning. Och för oss spelade det faktiskt ingen roll. Ippa var Ippa. Alltid redo att ge sig in i en diskussion på den svagares sida. Alltid full av hopp och förtröstan. Alltid mest fantastisk!!


En stor, väldigt extra lysande stjärna i himlen til dig, och varma tankar till din familj, Ippa.

 
ANNONS
 
Ingen bild

June

17 februari 2011 22:26

Åh, hur många änglar behöver himlen? Trots att jag är väldigt inaktiv så minns jag Ippa.. Tänder ett ljus!

 
Ingen bild

Katrine

18 februari 2011 08:35

Kan bara skriva under på allt du skriver Ingela.
Den starkaste av stjärnor ska nu lysa upp himlen.
Såg ni månen igår. Den var nog där för att lysa upp Ippas väg.
Kram

 
Anna

Anna

18 februari 2011 09:59

Jag håller med dej, Ingela. Jag hade sett fram emot att få träffa Ippa i Enhörna, så synd att hon inte orkade. Det var ju faktiskt hon som kläckte idén. Och nu finns hon inte här längre. Dom börjar bli en stor samling däruppe nu, jag är övertygad om att hon blev varmt välkomnad.
Kram Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Carolina

18 februari 2011 16:36

Håller med dig... men det blir inte lättare när man träffat henne!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se