Direktlänk till inlägg 21 februari 2011

Inte ens en bokad tid!

Av Ingela - 21 februari 2011 17:12

Trots förra helgens snöskottning, husbesök och hundhämtning blev det inte mer än 25 ml idag. Helt klart är vi fortfarande på rätt väg! Nu testar vi med att vänta så länge det går till nästa tömning. Jag får höra av mig när det känns för obekvämt, så får jag komma samma dag.


Om det nu bara ville bli lite varmare och väldigt mycket mindre vinter, så skulle livet bli ännu bättre. När det är så här kallt och dessutom fuktigt, blir min stela kropp väldigt mycket stelare. Och det är inte så praktiskt när man har en knähund som behöver både pälsvård och kloklippningar. Att ta sig ner på golvet går väl an men det är väldigt mycket mer komplicerat att ta sig upp igen. Tack för det, fulgula pillret. Att sen musklerna i båda armarna i allmänhet och i högra armen i synnerhet är minst sagt ur form efter 2 1/2 månads inaktivitet, gör inte situationen bättre precis.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lise-Lotte

21 februari 2011 18:52

Det var väl för väl att det går åt rätt håll till slut!!!
Kram!
L-L

 
Ingen bild

Anette Spångberg

21 februari 2011 21:29

Positiva besked från farbror Väde Rlek. Mildare väder på gång, kanske redan till helgen. Skönt ändå att höra att det går åt rätt håll trots att det tar lång tid.

 
Ingen bild

Margareta

22 februari 2011 23:56

Så du fått kämpa efter Akademiklinikens operation. Hoppas verkligen att såret läker ut nu och slutar vätska.
Läste din blogg i går kväll och imponerades av din uthållighet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se