Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

Lite skvalp är det

Av Ingela - 27 februari 2011 19:46

Än så länge har inte kroppen lärt sig att ta hand om seromvätskan men några dagar till klarar jag mig. Skulle gärna vilja klara mig till nästa måndag. Det vore ytterligare ett steg framåt. Och det känns som att det är precis vad jag behöver. Ärligt talat är jag less på det här nu.


Annars har helgen varit lugn och skön. Tack vare min bloggvän Sister Moonshine http://sistermoonshine.blogg.se/  som alltid skriver läsvärda inlägg, hittade jag en ny favorit: http://www.ketchupmamman.se/ En fullständigt beroendeframkallande blogg. Jag har skrattat högt mer än en gång idag. Och nu har jag beställt din bok, Karin. Ser fram emot det!

 
ANNONS
 
Ketchupmamman

Ketchupmamman

1 mars 2011 22:40

Tack för dina fina kommentar Ingela! Jag hoppas också att du håller din blogg inom kategori ett.

http://www.ketchupmamman.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se