Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

En rejäl förkylning

Av Ingela - 30 mars 2011 13:24

Jag sitter just och försöker samla ihop lite krafter inför dagens besök på kliniken. Igår lyckades inte syster T få ut något och tortyrdoktorn stod vid operationsbordet. Först skulle jag inte ens få någon tid igår men jag kan garantera att man inte ger sig så lätt efter fyra månader som stammis. Vid andra telefonsamtalet lyckades jag övertyga den jag pratade med att det väl vore bättre att jag fick komma dit 15:40 än att bli uppringd vid samma tidpunkt. Lite nytta gav ändå besöket eftersom vi passade på att ta ett CRP. Det visade inte på några förhöjda värden, så jag kan vara förkyld i lugn och ro.


Eller lugn och ro, förresten. Det rinner rejält ur näsan och täpper till på två röda sekunder. Nysningar och hostattacker avlöser varandra och varje gång det sker måste jag snabbt dit med vänsterhanden och hålla i det nya bröstet. Inte för att jag på allvar tror att det är något som ska lossna, efter så lång tid, men obehaget i sig gör att det är värt det.


Igår somnade ännu en ET-syster in. http://lindaskriver.blogspot.com/ Vi är många som följt din kamp Linda. Nu får du i alla fall vila. Jag tänker på din familj och övriga anhöriga. En extra klar stjärna lyser på er nu.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se