Direktlänk till inlägg 30 mars 2011

Det var väl det jag visste!

Av Ingela - 30 mars 2011 19:11

Han fick inte ut mer än 10 ml men just nu känns det som att det var precis det som behövdes. Idag var han på gott humör, tortyrdoktorn, och gav sig till och med tid att ge bedövning. Nej då, vi skämtade bara om det, och jag försäkrade honom om att det inte verkar vara nån större skillnad om jag får lokalbedövning eller inte. Han verkar vara lite fascinerad över att jag aldrig skriker. Inte som tortyrmakare eller allmänt elakt sadistiskt då utan mer yrkesmässigt fascinerad. Både när han sticker och när han rotar kollar han gärna in mina reaktioner. Men varför skulle jag skrika? Oftast känns det ju inte alls och när det gör ont är det ändå uthärdligt. Förresten ska han väl vara glad för att det inte står en landstingspatient i vårdgaranti och gastar i högan sky. Eller för den skull någon patient. Det borde väl kunna skrämma bort dom (andra) betalande plastikpatienterna. Kan man ju tycka.


Efter besöket hann jag med att handla, släpa upp alla varorna till lägenheten (eller snarare dra. Tanter använder Dramater med stolthet), vila en mikrostund och till och med orka med en sväng ner till avtackningen av en arbetskamrat. Fast där blev jag inte långvarig. Det var så varmt att febersvetten bara lackade. Nu ska jag bara hålla mig uppe såpass att jag stupar i säng och sover hela natten. Eller lite mer realistiskt åtminstone någon timme då och då. Hostattackerna verkar åtminstone ha gett med sig. Peppar, peppar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se