Direktlänk till inlägg 18 april 2011

Att man kan sakna någon så

Av Ingela - 18 april 2011 18:52

Lilla H Idag är det ett år sen du lämnade oss och jag saknar dig så mycket. Vi var väl egentligen väldigt olika och hade verkligen valt olika stigar i livet. Utanför cancerlandet hade vi nog aldrig ens försökt närma oss varandra. Men nu hittade vi en gemenskap och en ömsesidig respekt i cybervärlden. Du fick dela en av mina hemligheter och det känns fortfarande som att du är med mig på mina äventyr. Som en vindpust på kinden.


Idag går mina tankar till dina älskade killar. Jag hoppas så att dom har hittat mängder av lycka mitt i all längtan efter dig. Men det har dom säkert. Som din älskade M skrev -  dom har lärt sig av en mästare. Jag har ett ljus tänt till ditt minne, vännen. Och jag uppmanar alla att marinera mera! Slösa med och skicka vidare all kärlek ni har. En tillgång som bara växer ju mer ni delar med er av den. Live, laugh, love! Lev livet här och nu!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se