Direktlänk till inlägg 20 april 2011

Det blev i alla fall ett rekord

Av Ingela - 20 april 2011 17:03

Faktiskt har det gått till och med lite drygt tre veckor sen jag var på kliniken och tömde ur. Det får man ju faktiskt ta med i beräkningarna. Måste bara ta med i beräkningarna eftersom det just nu är en väldigt liten droppe som försöker få mig att fortfarande se dom halvfulla glasen.


Jag vaknade nämligen med en väldigt stor droppe som signalerade något helt annat. Eller droppe och droppe. En skvalpande svullnad som jag inte känt på länge och som effektivt hämmade den rörelseförmåga som jag ändå trodde att jag hade vid det här laget.


Skit! Om ni ursäktar språket. Eller förresten. Blunda en stund om ni inte ursäktar språket, för Skit! är vad det är. Det gick ju så bra. Längre än någon gång tidigare. Och jag hade verkligen börjat hoppas att det äntligen hade vänt. Hoppas och kanske, kanske, kanske lite, lite, lite börjat utgå från att det faktiskt var så. Men så står han där runt hörnet. Herr C. Verklighetens egen mister Jante, med ett hånflin på läpparna. "Och vem tror du att du är då? Tror du på fullaste allvar något annat än att du bara har kontrollspakarna till låns? Gör om det där, så kanske jag slänger in en knöl nästa gång".


Några timmar senare var det bara att inse att det inte blev bättre. Jag fick nästan panik. Tänk om kliniken har stängt för att det är helg? Ska jag behöva gå hela påsken och ha obehag och ont, bara för att jag blev lite övermodig? Eller får jag inte sova under hela påsken bara för det? Tack och lov fick jag tag på kloka syster C (eller möjligen K) efter några timmar (syster T var på semester). Hon litade på mitt ord och fixade en specialtid med tortyrdoktorn eftersom det var lite trickigt förra gången. Du förtjänade verkligen en stjärna i himlen idag syster C/K! Innan jag fick prata med dig var glasen inte ens halvtomma. Så i morgon bitti är det bara att inställa mig på kliniken igen. Att det sannolikt kommer att innebära att jag mår som sämst när jag behöver som mest krafter på påskafton, orkar jag inte ens tänka på.


Ikväll ska jag titta på Rapport, 19:30. Då är vännen Anna intervjuad. Spännande för henne och kul för oss. Tänk att dropparna fyller på varje gång jag skriver av mig med ett gnällinlägg. Snart är ju dom halvfulla glasen där igen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se