Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Aj!

Av Ingela - 21 april 2011 11:34

Dagens besök hos tortyrdoktorn gick ungefär som vanligt. Vi börjar ju känna varandra rätt väl vid det här laget och nu verkar han äntligen ha fattat att det går att skämta om eländet. Han får rota mer och mer för varje tömning allteftersom vätskan hittar nya gömställen och just idag tror jag han hittade ovanligt många gömställen där det faktiskt finns fungerande nervtrådar. I bilen hem, i takt med att lokalbedövningen släppte, började det göra ovanligt ont. Jag som under den senaste tiden till och med har lyckats lägga i backen med bara högerhanden några gånger i alla fall, kunde nu knappt få i tvåans växel.


Dom sedvanliga 10 millilitrarna är i alla fall borta och det kändes faktiskt som det viktigaste. Jag hade hoppats få lite nytta gjort i trädgården under påskhelgen men det är nog bara att vänja mig vid tanken på att det mest blir att sitta på altanen. Inte bara under påsken utan varje helg tills det faktiskt har gett sig. Lite stressad blir jag av att jag snart ska upp på operationsbordet igen och få räkna med två hyfsat obrukbara armar när det gäller fysiska ansträngningar. Jag kan ju inte riktigt komma undan hur länge som helst med att låtsas som att djungelmodet är det senaste på trädgårdsfronten...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se