Direktlänk till inlägg 23 april 2011

Trött i både kropp och knopp

Av Ingela - 23 april 2011 20:43

Jag var rätt risig efter besöket hos tortyrdoktorn. Både torsdag och fredag. Och om jag ska vara ärlig även idag. Men idag fanns det inget utrymme för att må dåligt. Helt enligt familjetraditionen att fira storhelger på alla möjliga ovanliga sätt; idag var det dags att tömma mammas lägenhet.


Mamma har ju flyttat till nunneklostret, med ungefär en fjärdedel av sina saker. Vi har försökt att åtminstone ta hand om lite mer värdefulla (materiellt eller rent affektionsmässigt) saker men allt får inte plats hos oss barn, barnbarn eller nära vänner. Att allt har fått plats från början i en pytteliten trea är ganska otroligt. Det är bara att konstatera att dom la ner stor kraft på att hitta fiffiga stuvutrymmen i slutet av 50-talet. Och att skicka en tacksamhetstanke till Stockholmshem för att dom har byggt ordentliga grovsoputrymmen. Åtminstone därhemma i Bagis.


Efter nästan sex timmars mer eller mindre oavbrutet jobb gav vi oss för idag. Inte bara för att vi var helt slut fysiskt utan för att det faktiskt tar även känslomässigt. På oss alla i familjen. Nu tar vi en vilodag och fortsätter på måndag.


Här hemma har jag nu en nedmonterad stringhylla, golvvarianten, apropå värdefulla saker. Blotta tanken på att försöka få ihop den igen gör mig alldeles utmattad. Inte minst med tanke på att den var näst intill omöjlig att montera ner efter dryga femtio år. Att skruvar kan sitta så hårt. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se