Direktlänk till inlägg 30 april 2011

På plats!

Av Ingela - 30 april 2011 20:08

Bildbeviset kommer här:


 

Det tog nästan fem timmar, med lite gråt och tandagnisslan och väldigt mycket fix och trix, men nu står den där. Min fina stringhylla. Den behöver fästas i väggen men det kan jag fixa i morgon. Nu tycker jag nog att jag är värd lite vila.


Jag klarar bara en natt i taget hemma i den lite hårdare sängen. Om någon nu undrar varför jag inte håller mig hemma när jag väl har möjlighet. Jag hade en helt underbar eftermiddag på altanen igår och på det en hyfsad nattsömn men vill inte utmana ödet alltför mycket.


Faktum är att jag har sovit väldigt många timmar i tre nätter nu. Enda kruxet är att jag håller på att totalt vända på dygnet. Jag somnar redan före åtta på kvällen och vaknar följdaktligen bara tidigare och tidigare. Fast just nu bryr jag mig inte. Det är en så otroligt skön känsla att få sova 7-8 timmar och ändå skönare känsla att få vakna och vara lite pigg, även om klockan är nånstans mellan tre och fyra på natten! Tids nog hinner jag säkert skruva tillbaka till en "normal" dygnsrytm.

 
ANNONS
 
Kajsa/Spenatmamman

Kajsa/Spenatmamman

30 april 2011 21:44

Åh, helt galet snygg!

http://spenatmamman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se