Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

Trädgården är under kontroll!

Av Ingela - 20 maj 2011 20:09

I onsdags träffade jag min "trädgårdsmästare". Om 1 1/2 vecka kör han igång och skapar ett slags nolläge i trädgårn. Efter det gör vi en deal för resten av sommaren. Känns hur bra som helst, förutom att det kostar pengar förstås.


Igår ringde jag och bokade tid för att få en sista (?) tömning inför operationen. Det var inga problem att få tid. Både syster T och tortyrdoktorn var beredda. Däremot lyckades ingen av dom få ut annat än lite blod, vilket överraskade mig. Det hade ju ändå skvalpat både här och där. Efter att jag hade hämtat mig från beskedet, var det ändå enbart en positiv överraskning! Efter fem veckor gick det inte att hitta någon ödemvätska. Hur bra är inte det?! Vi pratade lite om onsdagens operation och nu kröp det fram att min hud är "sjuk". Den huden som finns runt gamla operationsärret, alltså. Inte cancersjuk, utan mer ihopknögglad och sen strålad. Han har i alla fall lovat att göra vad han kan.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se