Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Mer och mer förberedd

Av Ingela - 23 maj 2011 18:23

Trädgården är som sagt under kontroll. Jag har bäddat rent i båda mina bostäder, städat och försökt att ta hand om allt som kräver fysisk ansträngning under närmaste tiden. Till och med lilla bilen är skinande ren. Fysiskt känner jag mig hyfsat förberedd inför onsdagens operation. Jag har några jobbsaker jag behöver fixa under morgondagen men det löser sig nog.


Faktum är att jag börjar känna mig rätt redo även känslomässigt. Visserligen är jag lite nervös över själva operationen. Det där med sjuk hud lät ju inte särskilt kul. Men å andra sidan ska jag för första gången på mer än 2 1/2 år få samma belastning på kroppen. Bara en sån sak! Äntligen en chans att slippa gå runt med värk och äntligen en chans att få klä mig i något annat än bylsiga kläder i olika svarta och grå varianter. Visst inser jag att det är lång tid kvar innan allt är klart. Det är fortfarande ärr som behöver läka, jag har varken bröstvårta eller vårtgård på det nya bröstet och hur det andra kommer att se ut efter förminskningen har jag ingen aning om. Men det är ändå ett stort steg framåt!


Och för en gångs skull har jag bestämt mig för att försöka ta det lite lugnt efter operationen. Den här gången har dom visserligen sagt att jag borde kunna jobba efter en vecka men vis av erfarenheten låter jag osvuret vara bäst...

 
ANNONS
 
Anna

Anna

24 maj 2011 10:50

Lycka till, Ingela! Jag håller tummarna att det ska gå lite snabbare att läka denna gång!
Kramar Anna

http://www.anna-lindkvist.bloggagratis.se

 
Ingen bild

kerstin

24 maj 2011 11:21

Ingela, du är bara SÅÅÅ himla fantastisk. Jag saknar ord... Kram och lycka till, min kära gamla barndomskompis! :-) /Kerstin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - 8 december 2014 18:21

In i det sista var det lite oklart om jag skulle ta något blodprov eller inte. Jag fick ju det som muntlig information av en av sköterskorna i ett telefonsamtal men det stod ingenting i brevet från senaste onken. Så jag tog helt enkelt och gick bort ...

Av Ingela - 17 oktober 2014 17:22

Alla kan inte vara bäst på allt. Min senaste onk är verkligen inte bäst på att vara pedagogisk. Jag hamnade ju hos honom efter den senaste bentethetsmetningen när min benskörhet konstaterades. Benskörheten har med stor sannolikhet orsakats av dom ful...

Av Ingela - 8 september 2014 18:34


För precis sex år sen låg jag på KS uppvak och var väldigt hungrig. Inte förstod jag att alla frågor om jag var kissnödig, skulle ha besvarats med ja. I alla fall om jag hade velat hinna tillbaka till rummet i tid för middagen. Så kan det gå. Jag fic...

Av Ingela - 14 augusti 2014 18:01

Det är länge sen det senaste inlägget. Det har inte hänt så mycket med behandlingar eller biverkningar. Däremot har det hänt så mycket mer i det där andra livet. Vi har avverkat en valrörelse. Som i och för sig gav en del effekter efter att ha turner...

Av Ingela - 10 april 2014 19:34

I går var det dags. Klockan 11.00 trodde jag. Det var det som stod i min kalender. 09.30 trodde vårdcentralen. Det var det som stod i min bokning. Jag var helt övertygad om att det är jag som glömt att ställa in rätt tid och accepterade med glädje at...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ bc-busan med Blogkeen
Följ bc-busan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se